tiistai 8. tammikuuta 2013

Karkulainen

Huhhu huh.. Palasin tänään parin viikon thaimaan matkalta, tosin noin 16 tuntia myöhässä koska satuin olemaan tuossa uutisoidussa hätälaskun tehneessä koneessa ja vietin siis ''rentouttavan'' yön samaran lentokentän lattialla.. No nyt itse asiaan. Kotiin palattuani kysäisin tietysti heti alkuun että miten koirilla on mennyt nämä pois olleet kaksi viikkoa.. noh, isi sanoi siihen että odotettaan että äiti tulee kotiin.. Mietin siinä kohtaa että mikä nyt voi olla niin iso juttu ettei mulle voi heti kertoa..
Äiti tuli kotiin ja sain kauhistuksekseni kuulla että tämä minun noin puolivuotias Frodo oli päättänyt tehdä pienoisen retken reilu viikko sitten. Koirat olivat nimittäin olleet hoidossa isovanhempieni luona, missä normaalisti molemmat pysyvät pihassa ilman remmiä kun piha on niin suuri. Noh, Frodo olikin nyt sitten päättänyt ottaa jalat alleen ja siinä vaiheessa kun Pappa oli kääntynyt katsomaan menikö Napo jo sisälle niin oli Frodo mennyt menojaan.. Koiraa ei ollut edes näkynyt enään ja vaikka koiraa oli kuinka huudettu niin ei näkynyt.. Frodoa oli etsitty autoilla pitkin maanteitä naapureiden ja tuttavien voimin puoliyötä.. tuloksetta. Äitini oli tällä välin soittanut paikallisille löytöeläin taloille ja nämä olivat neuvoneet miten edetä että koira löytyisi mahdollisimman pian, soittivat siis lähi kylän etsijä koirat ja näiden oli tarkoitus tulla heti aamulla etsimään. Aamulla etsintöjä oli jatkettu ja kukaan ei ollut nähnyt pientä mustaa koiraa pihapiirissään. Kaikeksi onneksi eräs rouva oli ottanut puolen päivän aikoihin yhteyttä löytöeläin taloon ja kertonut että hänen autokatoksessaan on yksi vierailija. Onneksi Frodo siis löytyi ja oli täysin kunnossa verrattuna siihen että oli ollu yli 16 tuntia karkuteillä. Katoamis ja löytöpaikan välillä on noin 2,5 km.. Sitä mitä reittiä herra on kulkenut ei ole varmaankaan ollut suorin mahdollinen koska tätä kyseistä tietä ajeltiin pari kolmetuntia edes takas katoamis yönä.. On siis täytynyt kierrellä metsien kautta..
 Ei olisikaan ollut niin kiva palata kotiin ja saada tietää että toinen koira on jossain metsässä karkuteillä.. Vanhemmat olivat nimittäin jo miettineet että miten kertoa tälläinen asia ihmiselle, joka on lomalla toisellapuolella maapalloa.. 
Kaikki siis nyt kunnossa ja suurimmilta säikäytyksiltä selvittiin.
Noh eipähän pääse tuo poika ilman remmiä vähään aikaan yhtään mihinkään, edes postilaatikolle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti