keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lenkkeilyä

Tänään iltapäivällä päätin lähteä Frodon kanssa kahdestaan lenkille. Napoa emme viitsineet raahata mukaan, koska Napo on pari päivää ollut vähän vaisu lenkeillä ja kävellyt melkein kirjaimellisesti remmin mitan perässä.. Noh, toivotaan että se tuosta taas ottaa reipastuakseen ja palaa normaaliin lenkki rytmiin, koska mitään kipuja poika ei itsessään näytä tai muutakaan huomioitavaa ei ole ilmennyt kun sitä ollaan tuossa tsekkailtu.

No takaisin itse asiaan, eli tämän päivän lenkkiin. Pakkasin reppuun pari Frodon lelua sekä nameja ja puin Frodolle rakastetut ''toppahousut''. Saimme äidiltä kyydin koirapuistolle, johon on kotoota jonkun verran matkaa niin päätin säästää Frodon kaiken energian itse puistoon. Kun saavuimme puistoon, oli se harmillisesti tyhjä, sillä olisi ollut kiva, jos joku olisi ollut Frodon kanssa leikkimässä. Alku riehumisen jälkeen päätin käyttää tilanteen oikeen kunnolla hyödyksi ja treenailla vähän perus käskyjä ja muita juttuja Frodon kanssa. Treenailuista ei tule oikeen mitään jos Napo on mukana sillä Frodo on niin äärettömän ahne, että silloin se ei kuule eikä näy mitään muuta, kuin ruokaa tai leluja, millä nyt ikinä palkitaankin. Aikamme puistossa pyörittyä lähdimme kävellen kotiin päin, joskin parin vähän suuremman mutkan kautta. Kävelimme pururadan vierustaa ja kyttäilimme ladulla hiihtäviä hiihtäjiä ja vähän jopa yllätyin kun Frodo ei reagoinut mitenkään hiihtäjiin vaikka menivät parin metrin päästä. Melkein puolentoista tunnin kotimatkan jälkeen Napo odotti meitä kotona ja kyllä pojat saivat kun saivatkin taas pienet painit aikaiseksi kun toinen oli ollut kotona ja toinen jossain muualla.. Noh varttia myöhemmin olohuoneen lattialla oli yksi hyvin väsynyt koiran poika ja toinen missä muuallakaan kun sohvalla jalkojen juuressa käpertyneenä. (:

Vielä pari kuvaa lenkiltä
(pahoittelen kuvien suoraan sanottuna surkeaa laatua, koska hämäryys pääsi vähän yllättämään...) Huomenna olisi ohjelmassa pieni eväsretki, nimittäin ajattelin että josko pitäisi lähteä jään läpi Väski saareen eväsretkelle poikien kanssa. Jos aurinko vielä paistaisi niin pikku pakkanen ei haittaisi yhtään ja kamerakin saattaisi osua mukaan!

Niin ja tähän loppuun vielä! Meillä alkaa Frodon kanssa perjantaina pentukäyttäytymisen jatkokurssi ja vähän alle kuukauden päästä agilityn alkeiskurssi.. 
Lisäsiin muuten myös Kalenteri sivun, jossa on meidän tämän kevään suunnitelmia näyttelyiden osalta.. Saa nähdä mihin kaikkiin kehtaan tämän pojan klopin loppujenlopuksi sitten raahata ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti