torstai 21. helmikuuta 2013

Menoa jäitten päällä!

Näin alkuun kehotan kaikkia käymään äänestämässä Kuri collieta Musch Kilpailussa. 
Kilpailu löytyy täältä!Ja itse asiaan... Aamulla hetken harkittuani päätin pakata reppuun viltin, lämmintä mehua, pientä purtavaa itselleni ja koirilleni, sekä kameran ja pari putkea. Itselle ja koirille toppa vermeet niskaan ja kohti rantaa!
Matkaa kotoota meren rantaan ei ole kuin reilu puoli kilometriä, mutta matka lähi rannasta Väskin saareen on huomattavasti pidempi. Rannalle päästyämme, lähdimme kulkemaan yhtä valmiiksi aurattua jäätietä pitkin kohti Väskiä. Tovin tietä kuljettuamme huomasin, että kaartuu tämä kyseinen tie ihan väärään suuntaan jos miettii mihin olemme menossa.... Noh ei muuta kuin umpihankeen kulkemaan kohti toista aurattua tietä, Napo ei ollut niinkään mielissään tästä päätöksestä, sillä lunta oli pari kertaa koiran verran ja eteneminen näytti työläältä..

Ihan jää reitin alusta.. Väski on yksi pienistä harmaista saarista horisontissa..

Melkein perillä!

Melkein puolitoista tuntia tarvottuamme olimme vihdoin melkein perillä Väskissä! Väskissä kiipesimme yhteen hyvällä näköalapaikalla sijaitsevalle puiselle laivan rungolle nauttimaan eväistä. Pojat istuivat rivissä viltin päällä ja odottivat herkkuja samalla kun itse söin eväitäni ja nautin lämpimästä mehusta. Hirveän kauaa emme viipyneet levähdys paikalla, koska Frodoa kiinnosti kaikki muu paitsi paikallaan oleminen (hiihtäjien äänet, oksat, kepit, muut ihmiset) ja Napolla taisi olla vähän kylmä vaikka toppaliivi olikin päällä. Ei siinä muu auttanut kun laittaa kamat kassiin ja lähteä tarpomaan kohti rantaa miltei samaa reittiä pitkin.. Jäällä kävellessäni koin positiivisen yllätyksen kun Napo vapaana kulkiessaan ei reagoinut kehenkään yhtään mitenkään. Ohi meni hiihtäjiä, luistelijoita, kävelijöitä sekä pulkkailijoita ja Napo vaan käveli perässäni.. Puoletkaan ohikulkijoista tuskin huomasi edes Napoa.. Frodokin yllätti positiivisesti vapaana ollessaan pysymällä liki, viimeksi kun olimme jäällä niin juoksi se välillä kaukana edessä, kunnes pienen muistutus huudon jälkeen palasi bumerangina takaisin.. Onnistunut reissu kaiken kaikkiaan! Kotona oli lenkin jälkeen kaksi rättiväsynyttä koiraa.
Kuviakin tuli napsittua, tässä niistä muutama!
Maisema levähdyspaikalta Väskistä


Maisemaa Naantalin kirkolle päin ja muumisaari sen edessä

Kotimatkan alusta, noin keskellä kuvaa nääkyy valkoinen iso kylpylän laiva.. Sen vierelle asti tarvottiin
Jääkokkareita pureskellen..

Mä tuun!

Operaatio nappaa jää pala...

Äh! Ohi meni! Liian liukas!

Nyt mä saan sen!Tullaaan!

Täs o nyt kyl joku haju!

Oon iha super! Osaan liitää tän kasa yli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti