keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Piitkästä aikaa

Viime kerrasta onkin taas vierähtänyt tovi ja sillä välis on tapahtunut vaikka ja mitä! Ensimmäisenä kerrottakoon vaikka, että tästä taloudesta tuli viikko takaperin talous, jossa asustaa kolme koiraa.
Uusin tulokas on täysin samanlainen risuparta kun Frodo, saman värinenkin vielä, eli Napo on rodullisesta alakynnessä. Tämä pieni otus on alkujaan Unkarista. Unkarin kasvattaja nimesi pojan Misteriksi ja sen nimen olemme pitäneet, koska osasi nimen todella hyvin tänne tullessaan. Unkarilainen tuontikoira kun on kyseessä niin oli Mister sieltä lähtiessään saanut perit rokotukset ja ikää oli jo 3kk 1vk. Mister on sijoituksessa Frodon kasvattajan ja toisen käppänäkasvattajan kautta. Misterin kotimatka unkarista alkoi jo 23.3 kun pojan omistajat hakivat sen Unkarin kasvattajalta. Matka jatkui kuitenkin Puolaan ja mukaan liittyi suolapippurin värinen käppänä pentu. Vihdoin maanantalina sain puhelun Frodon kasvattajalta ja tämä kertoi kaiken menneen hyvin ja kertoi että ilta 7 aikaan voimme olla poikaa vastassa Huittisten ABC:lä. Kyllä haimme koiran siis abc:ltä. Tähän paikkaan syyksi se että oli kasvattajan kotimatkalla lentokentältä kotiin ja paikka, johon meiltä on lyhyin matka kyseistä reittiä ajatellen. Illalla saavuimme kotiin noin puoli yhdeksän aikoihin. Itseäni vähän jännitti, miten kaikki kolme tulee toimeen keskenään. Ensimmäinen 15 min oli kaikkien yhteistä haukkumista.. Pienten haukkumisten jälkeen Frodo tajusi, että Mister voisikin olla ihan kiva kaveri.
Loppu illan Frodo ja Mister leikkivätkin hyvässä sovussa. Napo päätti tutkailla tapahtumia sohvalta kun Mister ei sinne vielä pääse. 
Kuluneen viikon aikana Frodosta ja Misteristä on tullut oikein Mortti ja Vertti. Leikkivät ja painivat yhdessä, repivät yhdessä puulaatikon kaikki pahvilaatikot sekä järsivät halkoja joita saavat varastettua puulaatikosta..

Sitten vähän kuvia!

Mister 3kk 1vk 

Mister 3kk 1vk

Mister, ensimmäinen päivä kotona

Mää haluun sohvalle!

kyttäsi Napoa ja mietti mitä uskaltaa tehä (:

Pojat vähän painii

Pari musta-hopeaa!

Mister eka seisotus kotona 26.3

Kaveri vähä venytti...

Frodo 8kk 2vk

hahaha Frodo joutu pesulle!
Ei voi muuta sanoa kun että onneksi päätin ottaa tuon pennun (: On sen luonne ja kaikki aivan kymppi!

1 kommentti: