lauantai 25. toukokuuta 2013

Kaarina Match show

Tänään lähdettiin Frodon kanssa vähän ekstempore reissulle kaarinaan ja siellä oleva match show. Aamulla ensin päätin siistiä Frodon koneella ja ihan hyvä siitä tuli mun mielestä (:
Noin 13.15 oltiin paikalla kaarinassa ja mentiin ilmoittautumaan ja oltiin pienten pentujen kolmas ilmoittautunut koira. Pieniä mentuja taisi loppujen lopuksi olla vain 7. Frodon pari taisi olla kuukauden nuorempi ranskis. Tuomari tutki ensin koiran pöydällä ja sitten juoksutti edestakas ja ympyrän siihen perään. Frodo sai tästä parista punaisen nauhan suurten kehujen kera (:

Kun oli punaisen kehän vuoro niin oli pieni tuntuma että tässä saattaa käydä ihan hyvin. Valitettavasti en muista yhtään millaisia koiria kehässä meidän lisäksi oli mutta kuitenkin tuomari ojensi meille taulun jossa luki ''Pienten pentujen punaisten 1'' se tuntui kyllä hyvältä sillä Frodo oli esiintynyt ja liikkunut kuin unelma! Palkinnoksi tuli pari lelua, luita ja näyttely remmi.

Puolitoista tuntia odottelimme BIS kehää. Sen aikaa seurasin kauhulla isojen aikuisten kehää ja katsoin että ne olivat kaikki näyttäviä ja hyvin kehässä käyttäytyviä. Kun BIS kehä vihdoin alkoi niin olin aivan varma että Frodon kiinnostus oli kuivunut kokoon odottelun aikana ja mistään ei tulisi enää mitään. Hyvin Frodo kuitenkin tsemppasi ja käyttäytyi alussa todella hyvin. Tuomarit juoksuttivat ensin pienten pentujen sin1 ja pun1 sekä pienten aikuisten sin1 ja pun1. Sitten putosivat molemmat sin1 saaneet pois eli jäljelle jäi me ja yksi ranskis ja sitten kehään tulivat isojen pentujen sin1 ja pun1 sekä isojen aikuisten sin1 ja pun1. Näistäkin jäljelle jäivät molemmat pun1. Eli neljä koiraa oli jäljellä. Sitten alkoi sijoittaminen. Neljänneksi valittiin pienten aikuisten pun1 ranskis. Kolmanneksi tuli isojen pentujen pun1 taisi olla rodultaan lagotto. Jäljellä oli siis me ja joku noutaja. Lopuksi tuomarit sanoivat että toiseksi tulee tämä noutaja ja samalla sekunnilla tajusin että jumankauta mehän voitettiin vaikka Frodo seiso lopussa kun laama ja namitkaan ei enää kiinnostanut! Tuomarit tulivat vielä sanomaan että päätös voittajasta oli helppo ja että tämän ikäiseksi koiraksi hyvin tietää mitä pitää tehdä ((: Hyvillä mielin sai ajella kotiin päin väsynyt koira kyydissä (:
Eli päivän saldona PUN1 ja BIS1!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti