tiistai 25. kesäkuuta 2013

Agi hehkutus

Huh! Vihdoin on sellanen olo että treeni on kannattanut sillä tänään agi treeneissä Frodolla oli into päällä ja menosta näki että kivaa oli! Frodo alkaa koko ajan enemmän ja enemmän hakea esteitä ja sen voi alkaa lähettää esteille kauempaa. Yhdessä vaiheessa herra oli sitä mieltä että putkeen ei mennä vaikka mikä olisi ja nyt kaveri juoksee putkeen heti kun vihjaankin jotain putkeen liittyvää!
Tänään toisena ratana oli pelkkiä normi hyppyjä ja niissä ei kyllä vauhdissa säästelty (ottaen huomioon lämpötilan jossa treenejä suoritettiin). Toinen rata koostui renkaasta, pussista, muuristä, pöydästä, pituudesta ja putkesta, radan paras kohta taisi Frodon mielestä olla se kun sai painaa pöydältä täyttä kaasus pituuden kautta renkaaseen ja siitä singahtaa putkeen :)

Saa nähdä josko uskaltaisin viikon loppuna mennä Frodon kanssa epiksiin startti luokkaan katsomaan miten menee.

Hui! Huomasin että Frodo han täyttää ensiviikolla jo vuoden! Nopeasti on aika mennyt viime elo-syyskuun vaihteesta kun Frodo meille tuli! (Huomaa lyllä että jonkin sortin teineily ja kovistelu alkaa saapua sillä välillä on korvat niin hukassa kun vaan voi ja välillä lenkillä jo opitut asiat yks kaks unohtuu ja pitää piippailla kaikelle mikä liikkuu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti