maanantai 24. kesäkuuta 2013

kuulumisia

Taas on kulunut ikuisuus viime päivityksestä ja sen aikana on tapahtunut yhtä jos toista. Kiirettä on pitänyt koko ajan ja ei ole tullut tilaisuutta istua koneen ääreen ja alkaa kirjoittaa ja selata kuvia. Toukokuun viimeisenä päivänä kävimme poikien kanssa studiossa räpsäyttämässä itselleni ylioppilas kuvat ja tottakai koirat olivat osassa kuvia mukana :) Ollaan Frodon ja Misterin kanssa pyörähdetty parissa match showssa. Turussa Frodo oli pienten aikuisten sin3 ja Mister pentujen sin-. Viime viikolla Raisiossa Frodo oli pienten pun3 ja Mister pentujen sin-. Olen todella tyytyväinen molemman pojan kehä käytökseen ja siihen että kumpikaan ei hätkähdä kun joku tulee tutkimaan ja siihen että Mister malttaa jo oikeastaan seistä paikallaan eikä keskity ihan hirveästi kaikkeen muuhun.. Mitä nyt pelkäsi kaivon kantta raisiossa ja juoksuun tuli pari väli hyppy askelta... ;)

Kuvat on otettu maalta pappani luota jossa olimme yhtenä päivänä talkoo apuna.. (Toisin sanoen pojat juoksivat pellolla ja ajoivat varista takaa)2 kommenttia:

  1. Onpa ihania yhteiskuvia pojista! 3. ja 4. alimmat ovat lempparini :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos :) vielä kun ton kolmannen sais jotenkin ujutettua kuvaan niin tykkäisin kovasti.. Mutta ei "vanhusta" kauheesti noi "pikkusten" leikit kiinnosta :))

      Poista