torstai 29. elokuuta 2013

Mätsäröintiä!

Käytiin viime viikolla eli tuossa 22.8 kaikkien kolmen koiran kanssa mätsärissä! En odotellut mitään erikoisia tuloksia koirilta, kuhan mentiin Misterin takia kun lauantaina on pentunäyttely helsingissä (31.8.)

Kyseessä oli Napon ensimmäinen kehä visiitti ja voin olla suht tyytyväinen vaikka tulokseksi tulikin SIN-. Arasti vähän tuomaria pöydällä mutta oli juuri niin ''prinsessa'' kehässä kun tuo koira vaan voi olla..

Frodo oli toista kertaa pienissä aikuisissa, pentu kehien sijaan ja tulokseksi napsahti PUN-, hienosti poika käyttäytyi kokoajan mutta ei tälläkertaa menestystä.

Frodo käväisi myös ensimmäistä kertaa pari kehässä Misterin kanssa. ja voi jessus mimmosta menoa.. juoksu oli aivan kamalaa.. Hyppivät välillä toistensa yli ja kiesivät jo valmiiksi lyhyet remmit ihan tuhannen kieroon... Noh samanlaisuutta haettiin ja noi viidestätoista parista meille napsahti sija 4! Vähän kyllä yllätti!Misterin pentukehä meni yli odotusten. Mister sai aluksi punaisen nauhan joka tiesi odotusta herralle. Parikehä ehti alkaa ennen nauhakehiä mutta meidät huudettiin puolessa välissä parikilpailua punaisten nauha kehään ja ei me siellä kyllä turhaa oltu. Misterille sijoitukseksi PUN1 ! Ja eikun BIS kehää odottamaan. Meinasin jo unohtaa koko bis kehän kun olin niin täpinöissäni siitä miten Mister jakso niin hyvin.. Mutta onneksi muistin BIs kehänkin. Kahdeksasta koirasta pudotettiin pois pienten aikuisten pun ja sin sekä pienten pentujen sin ja olisiko ollut isojen pentujen sin. Eli jäljellä kolme isoa koiraa ja me.. Kun tuomarit alkoivat sijoittaa koiria niin olin heti varma että nyt tuli lähtö mutta mies menikin ruusukkeen kanssa viereisen koiran luo! Kolmaskin palkittiin ja jäljellä oli Amerikan akita oomistajinenn ja me. Hyvin suureksi hämmennykseksi tuomari julisti akitan kakkoseksi mikä tiesi meille ykkös sijaa! VAU!
Mister 8kk


Mister PARI4(Frodon kanssa) PUN1, BIS1!


Tästä tuli hyvä fiilis alkaa valmistautumaan helsingin pentunäyttelyyn!

5 kommenttia:

 1. Vautsi, onnea! Meillä olis huomenna kanssa mätsäri, saa nähdä kuinka käy:D

  VastaaPoista
 2. Hei vautsi! Oon nähny sut ja Misterin aiemmin lutusten koulutuksessa joskus ... Meil tais olla ihan samanikäiset muho käppänät? Mä odotin itseasiassa, että olisitte tullu Turun pentunäyttelyyn, mutta me oltiinkin ainoita :-) Onnea upeasta menestyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo taidan muistaa! Joo turkuun ei tultu kun ei sopinu päivöt itelle mut oltiin 31.8 helsingin pentunäyttelyssä (ainut muho) ja tulokseksi tuli kp rop-pentu:) nyt meiltä jääkin kaikki koulutukset varmaan välistä tänä syksynä kun muutettiin poriin kuukaus takaperin :/

   Poista
  2. Aijaa! Vitsi mä just aattelin että nyt löyty Fidolle hvyät leikkikaverit, mut ootteki muuttanu :-( Harmin paikka ... No mut onnea rop-pennelistä, Mister on nätti poitsu :-)

   Poista